Menu
Op deze pagina

Architect in Zaltbommel gezocht?

Kuin en Kuin architecten denken altijd vooruit en laten uw bouwplannen glansrijk slagen. Wij brengen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek uw wensen, eisen en uitgangspunten in kaart. In dit gesprek bespreken we de randvoorwaarden voor uw bouw, verbouw of renovatie. Denk hierbij aan de locatie en functie van het huis, welke vergunningen nodig zijn, hoe de planning en het budget eruit zien en uiteraard ook wat u mooi vindt. Bouwen is voor u geen alledaagse kost, dus wij helpen u graag! Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact met onze architecten op voor uw bouw in Zaltbommel!

Hét architectenbureau voor uw bouw in Zaltbommel

Wij zijn een klein architectenbureau nabij Zaltbommel met een grote variëteit aan opdrachten. Wij realiseren gebouwen die inspireren en positieve energie geven. Onze twee grootste specialismes zijn de bouw en verbouw van schoolgebouwen en particuliere woningen. Als u onze eerder gerealiseerde projecten wilt bekijken, kunt u hier een kijkje nemen. Wat ons onderscheidt van andere architecten in de omgeving van Zaltbommel is dat wij met de tijd meegaan en onze technologie 100% op orde is. U kunt vanaf de start van het traject alle ruimtes virtueel bewandelen door onze 3-dimensionale technieken. Zo ziet u letterlijk waar u aan bouwt!

Kuin en Kuin: architecten nabij Zaltbommel

Wat komt er allemaal op uw pad? Hoe ziet het tijdspad van de bouw eruit? Dit zijn vragen die wij graag voor u willen beantwoorden door middel van ons stappenplan. Wij hebben onze werkwijze voor u uitgewerkt, zodat u tijdens de bouw, verbouw of renovatie precies weet waar u aan toe bent. Grofweg zijn er drie hoofdfases: de voorbereiding, het ontwerp en de realisatie. Wat er nog meer allemaal bij komt kijken, leest u terug in onze werkwijze. Bent u benieuwd wat onze architect voor uw bouw in Zaltbommel kan betekenen? Zet de eerste stap en kom vrijblijvend naar ons inloopspreekuur, waar wij u graag gratis advies geven.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!