Menu
Op deze pagina

Ons architectenbureau nabij Waalwijk voor uw bouw, verbouw of renovatie

Kuin en Kuin laat uw droomproject realiseren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw bouw, verbouw of renovatie. Ons architectenbureau nabij Waalwijk nodigt u graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin wij uw wensen, eisen en uitgangspunten in kaart brengen. We bespreken alle randvoorwaarden voor uw bouw, zoals welke functies uw huis moet krijgen, wat de locatie is, welke vergunningen er nodig zijn, hoe het zit met de planning en het budget en natuurlijk ook wat u mooi vindt. U kunt een eerder gemaakt moodboard meenemen of u inspiratie van Pinterest of andere websites met ons delen, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Bent u benieuwd naar wat onze architecten voor uw bouw in Waalwijk kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Architect nabij Waalwijk

Ons architectenbureau in de omgeving van Waalwijk bouwt aan uw ontwerp, maar ook aan onze relatie! Wij zijn een klein bureau met een grote variëteit aan opdrachten. We werken integraal en omarmen te laatste technologie. Twee van onze grootste specialismes zijn de bouw en verbouw van schoolgebouwen en particuliere woningen. Enkele voorbeelden van projecten vindt u hier. Wat deze architect onderscheidt van andere architecten nabij Waalwijk is dat wij vanaf de start van het project alles 3-dimensionaal uitwerken, waardoor u letterlijk ziet waaraan u bouwt. Zet de eerste stap en maak gebruik van ons gratis inloopspreekuur!

De architecten van Kuin en Kuin helpen u in Waalwijk

Om u een beeld te geven van onze werkwijze hebben onze architecten een stappenplan gecreëerd. Deze werkwijze vindt u hier en geeft u een inzicht in wat er allemaal op uw pad komt en hoe het tijdspad eruit ziet tijdens de bouw, verbouw of renovatie van uw huis. Wij hanteren tijdens de bouw 3 fases: de voorbereiding, het ontwerp en de realisatie. U vertelt ons uw wensen, ideeën en voorkeuren en samen zetten wij dit om in een ontwerp om uw droom te realiseren. Wilt u meer informatie of weten wat wij als architect voor u in Waalwijk kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet zien we u snel.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!