Menu
Op deze pagina

Wij staan voor u klaar als architect nabij Vlijmen

Kuin en Kuin heeft als uitgangspunt gelukkiger werken, leren of wonen. Wij willen uw droomproject realiseren door omgeving, functionaliteit en esthetiek in harmonie te brengen. Onze architecten helpen u graag bij de bouw, verbouw of renovatie van uw huis in Vlijmen en nodigen u dan ook uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek contact. Tijdens dit gesprek bespreken we alle randvoorwaarden en brengen we uw wensen, eisen en voorkeuren in kaart. We bespreken welke functies uw huis krijgt, hoe de planning en het budget eruit zien, welke vergunningen er nodig zijn en natuurlijk ook waar u wilt gaat bouwen en wat u mooi vindt. Bent u benieuwd wat ons architectenbureau voor u in Vlijmen kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ons architectenbureau voor uw bouw, verbouw of renovatie in Vlijmen

Wij denken vooruit en omdat bouwen voor u geen alledaagse kost is, bewaken wij kritisch de kwaliteit gedurende het hele bouwproces. Hierdoor behoede we u voor misrekeningen, maar bovenal inspireren en enthousiasmeren wij. Hier vindt u projecten waar wij aan gebouwd hebben, zodat u een beeld krijgt van waar wij onder andere mee bezig zijn. Twee van onze grote specialismes zijn de bouw en verbouw van schoolgebouwen en particuliere woningen. Kuin en Kuin is de spil in het bouwproces en maakt bouwen avontuurlijk.  Wij onderscheiden ons van andere architecten in de omgeving van Vlijmen doordat wij vanaf de start van het traject met 3-dimensionale technieken werken, waardoor u virtueel door de ruimtes kunt lopen en dus letterlijk kunt zien waar u aan bouwt. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Kuin en Kuin: dé architecten voor u in Vlijmen

Om u een beeld te geven van hoe wij te werk gaan, hebben wij een stappenplan voor u gemaakt. Wij hanteren grofweg drie fases tijdens ons traject: de voorbereiding, het ontwerp en de realisatie. Wij zetten uw ideeën en wensen om in een ontwerp om uw droom te realiseren. Bent u benieuwd wat wij als architect voor u in Vlijmen kunnen betekenen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet spreken we elkaar snel.

Vrijblijvend advies

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!