Menu
Op deze pagina

Een nieuw huis, een verbouwing of renovatie aanpakken

Van concept tot realisatie: Kuin en Kuin realiseert uw droomproject. Wij brengen omgeving, functionaliteit en esthetiek in harmonie. Om te kijken wat wij als architect voor u in Schijndel kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we de randvoorwaarden. U kunt hierbij denken aan de locatie van de bouw, welke vergunningen nodig zijn, waar u wilt gaan bouwen, wat u mooi vindt en hoe de planning en het budget eruit zien. Wij luisteren naar uw wensen, ideeën en voorkeuren en kijken hoe wij dit kunnen omzetten in een ontwerp voor uw droomproject. Ons architectenbureau helpt u graag met de realisatie van uw bouw, verbouw of renovatie in Schijndel.

Kuin en Kuin: uw architect nabij Schijndel

Ons architectenbureau in de omgeving van Schijndel is dé architect voor uw droomwoning. Om u een beeld te geven van projecten die wij gerealiseerd hebben, kunt u hier een kijkje nemen. Als architect spelen wij een belangrijke rol bij uw bouwplannen. Wij zorgen voor een sterk ontwerp, de juiste bouwtekeningen en vergunningsaanvragen en kloppende budgettering. Wat ons onderscheidt van andere bureaus is het feit dat wij vanaf de start van het traject alles 3-dimensionaal uitwerken, zodat u visueel door alle ruimtes kunt lopen. Wij zijn veelzijdige architecten die uw droomhuis in Schijndel kunnen realiseren!

Architectenbureau in de omgeving van Schijndel

Bij een bouw, verbouw of renovatie is het belangrijk om te weten wat er op je pad komt en hoe het tijdspad eruit ziet. Om u hier een beeld van te geven, hebben wij onze werkwijze voor u uitgewerkt. Als architect zijn wij de spil in het bouwproces voor u in Schijndel en door onze werkwijze blijft het bouwproces haarscherp in beeld. In het proces hanteren wij grofweg drie fases: de voorbereiding, het ontwerp en de realisatie. Wij nemen uw wensen, voorkeuren en ideeën mee, zodat u bouwt volgens planning, binnen het afgesproken budget en daarnaast voldoet uw huis aan de wettelijke eisen. Bent u benieuwd wat wij als architectenbureau voor u in Schijndel kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet spreken we u snel.

Vrijblijvend advies

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!