Menu
Op deze pagina

Een nieuw huis, een verbouwing of renovatie aanpakken

Kuin en Kuin denkt vooruit, altijd. Bouwen voor u als opdrachtgever is geen alledaagse kost. Wederzijds vertrouwen is het fundament van elk project en daarom vinden wij het belangrijk om het traject te starten met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit vrijblijvende gesprek brengen wij uw wensen, eisen en uitgangspunten in kaart. Zaken die onder andere aan bod komen tijdens dit gesprek zijn bijvoorbeeld welke functies uw huis moet krijgen, welke vergunningen er nodig zijn, wat de locatie is waar u wilt gaan bouwen, hoe het zit met de planning en het budget en natuurlijk ook wat u mooi vindt! Wij kunnen samen met u aan de hand van een eerder gemaakt moodboard of meegebrachte inspiratie bekijken wat de mogelijkheden zijn. Voor meer informatie over een kosteloos en vrijblijvend gesprek kunt u contact met ons opnemen. Ons architectenbureau voor uw bouw in Rosmalen staat voor u klaar!

Ons architectenbureau helpt u nabij Rosmalen

Kuin en Kuin zijn veelzijdige architecten nabij Rosmalen met een grote variëteit aan opdrachten. Wij bouwen aan uw ontwerp, maar ook aan onze relatie. Ons architectenbureau werkt integraal en omarmt de laatste technologie. Wij realiseren gebouwen en omgevingen die inspireren en positieve energie geven. Om een beeld te krijgen van ons werk, kunt u een kijkje nemen bij onze projecten. Hier vindt u voorbeelden van onder andere particuliere woningen die wij gerealiseerd hebben. Wat ons onderscheidt van andere architecten nabij Rosmalen is het feit dat wij vanaf de start van het project alles 3-dimensionaal uitwerken. Dit betekent dat u virtueel door alle ruimtes kunt wandelen en letterlijk kunt zien waaraan u bouwt.

Op zoek naar architecten in Rosmalen? Wij helpen u!

Wat komt er op uw pad tijdens een bouw, verbouw of renovatie? Hoe ziet het tijdspad eruit? Dat zijn belangrijke onderwerpen waar rekening mee gehouden moet worden. Onze architect hanteert voor de bouw van uw huis in Rosmalen 3 fases: de voorbereiding, het ontwerp en de realisatie. Hier vindt u meer informatie over onze werkwijze. Hier wordt een stappenplan weergegeven, waardoor u kunt zien hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zetten uw wensen en ideeën om in een ontwerp, zodat u gelukkiger kunt werken, leven of wonen. Zet de eerste stap en kom naar ons gratis inloopspreekuur contact! Hier kunnen wij u vrijblijvend informatie geven over de bouw van uw perfecte huis.

Vrijblijvend advies

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!