Menu
Op deze pagina

Architect nabij Nuland gezocht?

Kuin en Kuin als spil in het bouwproces. Wij ontwerpen en ontwikkelen de meest uiteenlopende bouwwerken en helpen u ook graag als architecten bij uw bouw, verbouw of renovatie in Nuland. Om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we de randvoorwaarden, zoals de locatie van de bouw, het budget en de planning, welke vergunningen er nodig zijn en natuurlijk ook wat u mooi vindt! U kunt een eerder gemaakt moodboard of inspiratie van Pinterest meebrengen, zodat wij uw wensen, voorkeuren en ideeën goed in kaart kunnen brengen. Zet de eerste stap en maak gebruik van ons gratis inloopspreekuur!

Kuin en Kuin architecten voor uw bouw in Nuland

Ons architectenbureau is klein, maar heeft een grote variëteit aan opdrachten. Wij zijn koplopers, visionaire conceptdenkers. Twee van onze specialismes zijn de bouw en verbouw van schoolgebouwen en particuliere woningen. Samen met u als opdrachtgever creëren en presteren wij met plezier. Hier vindt u projecten die wij eerder gerealiseerd hebben. Wij zorgen voor een sterk ontwerp, de juiste bouwtekeningen en vergunningsaanvragen en kloppende budgettering, zodat het bouwproces haarscherp in beeld blijft. Wat ons onderscheidt van andere architectenbureaus is het feit dat wij met 3-dimensionale presentaties vanaf de start van het traject aan u laten zien waar we aan werken. Zo kunt u virtueel door uw ruimtes lopen en letterlijk zien waar u aan bouwt. Bent u benieuwd wat wij als architectenbureau voor u in Nuland kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Onze architecten staan voor u klaar in Nuland

Wij geven u graag een inkijkje in hoe wij te werk gaan en daarom hebben wij hier onze werkwijze voor u uitgewerkt. Het is bij een bouw, verbouw of renovatie belangrijk om te weten wat er op uw pad komt en hoe het tijdspad eruit ziet. Wij hanteren grofweg drie fases tijdens het bouwproces: de voorbereiding, het ontwerp en de realisatie. Ons architectenbureau ontwerpt voor u in Nuland uw droomhuis en realiseert de bouw met plezier. Bouwen is een avontuur: laat het een mooi avontuur zijn! Voor meer informatie of bij vragen kunt u contact met ons opnemen.

Vrijblijvend advies

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!