Menu
Op deze pagina

Architectenbureau nabij Nieuwkuijk

Van concept tot realisatie: Kuin en Kuin architecten realiseert uw droomproject in Nieuwkuijk. Wij denken altijd vooruit en weten dat bouwen voor u als opdrachtgeven geen alledaagse kost is. Daarom nodig wij u graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. In dit gesprek bespreken we alle randvoorwaarden voor de bouw, verbouw of renovatie van uw huis, zoals de locatie, de planning en het budget, welke vergunningen nodig zijn, maar uiteraard ook wat u mooi vindt! U kunt uw verzamelde inspiratie of gemaakte moodboard meenemen, zodat wij een beeld krijgen van uw wensen en voorkeuren.

Kuin en Kuin: ú architect in de omgeving van Nieuwkuijk

Ons architectenbureau realiseert uw bouw in Nieuwkuijk met wederzijds vertrouwen. Wij bouwen aan uw ontwerp, maar ook aan een relatie. Twee van onze grootste specialismes zijn de bouw en verbouw van schoolgebouwen en particuliere woningen. Hier vindt u projecten die wij eerder gerealiseerd hebben. Wij onderscheiden ons van andere architecten door ons gebruik van de nieuwste 3-dimensionale technologieën, al vanaf de start van het traject. Hierdoor bent u in staat om al vanaf het begin door alle ruimtes te wandelen, waardoor u letterlijk ziet waaraan u bouwt. Bent u nieuwsgierig geworden en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Zet de eerste stap en kom naar ons inloopspreekuur voor gratis advies!

Architect nabij Nieuwkuijk helpt u met de bouw, verbouw of renovatie van uw huis!

Bij een bouw, verbouw of renovatie is het belangrijk om te weten wat er op uw pad komt en hoe het tijdspad eruit ziet. U wilt graag weten waar u aan toe bent en wij hebben daarom een stappenplan voor u op een rij gezet. Wij hanteren grofweg drie hoofdfases: de voorbereiding, het ontwerp en de realisatie. In onze werkwijze vindt u stap voor stap hoe wij te werk gaan als architecten om uw droomhuis in Nieuwkuijk te realiseren. Wij nemen uw wensen, ideeën, eisen en voorkeuren mee in ons ontwerp en creëren en presteren met plezier! Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak!

Vrijblijvend advies

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!