Menu
Op deze pagina

Uw droomhuis gerealiseerd door onze architecten nabij Kaatsheuvel

Kuin en Kuin architecten zijn koplopers, visionaire conceptdenkers. Wij creëren en presteren met plezier, samen met u als opdrachtgever. Om te kijken wat wij als architect voor uw bouw in Kaatsheuvel kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken wij samen alle randvoorwaarden voor de bouw, verbouw of renovatie van uw huis. Punten die aan bod komen zijn bijvoorbeeld de functie en locatie van uw huis, welke vergunningen nodig zijn, hoe het zit met de planning en het budget en uiteraard wat u mooi vindt. U kunt hiervoor een eerder gemaakt moodboard of andere inspiratie mee brengen, zodat wij uw wensen en voorkeuren kunnen omzetten in een sterk ontwerp.

Kuin en Kuin architectenbureau helpt u bouwen in Kaatsheuvel

Wij zijn een klein bureau met een grote variëteit aan opdrachten. Twee van onze grootste specialismes zijn de bouw en verbouw van schoolgebouwen en particuliere woningen. Enkele voorbeelden van onze eerder gerealiseerde projecten kunt u hier vinden. Onze architecten helpen u met uw droomhuis in Kaatsheuvel door goed naar uw wensen en voorkeuren te luisteren en deze om te zetten in een sterk ontwerp. Wat ons onderscheidt van andere bureaus is het feit dat wij vanaf de start van het traject werken met 3-dimensionale beelden, zodat u vanaf het begin door iedere ruimte kunt wandelen. U ziet letterlijk waar u aan bouwt! Zet de eerste stap en kom naar ons inloopspreekuur voor gratis en vrijblijvend advies.

Architect in de omgeving van Kaatsheuvel

Wij begrijpen dat het voor u belangrijk is om een beeld te hebben van het tijdspad van de bouw. Wat komt er op uw pad? Hoe ziet dat tijdspad eruit? Wij hebben onze werkwijze voor u uitgewerkt, zodat u stap voor stap ziet wat er wanneer gebeurt. De drie hoofdfases die wij in het traject hanteren zijn de voorbereiding, het ontwerp en de realisatie. Ons architectenbureau bouwt aan uw droomhuis in Kaatsheuvel. Wij zijn creatieve denkers en laten u zien hoe leuk bouwen is! Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet zien we u snel!

Neem vrijblijvend contact met ons!