Menu
Op deze pagina

Wij zijn dé architect voor uw bouw in Helvoirt

Kuin en Kuin architecten maken het verschil, omdat wij altijd vooruit denken. Bouwen is voor u als opdrachtgever geen alledaagse kost en daarom nodigen wij u graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen wij samen met u alle randvoorwaarden bespreken, zoals wat u mooi vindt, wat de functie en locatie van uw huis wordt, welke vergunningen nodig zijn en hoe het zit met de planning en het budget. U vertelt ons uw wensen, ideeën, voorkeuren en eisen en ons architectenbureau verwerkt dit in een sterk ontwerp om uw droomhuis in Helvoirt te realiseren.

Kuin en Kuin architecten nabij Helvoirt voor uw bouw, verbouw of renovatie

Bij Kuin en Kuin onderscheiden wij ons van andere architectenbureaus door ons gebruik van 3-dimensionale technologieën vanaf de start van het traject. Op deze manier kunt u vanaf het begin al virtueel door alle ruimtes wandelen, zodat u letterlijk ziet waar u aan bouwt. De bouw en verbouw van schoolgebouwen en particuliere woningen zijn twee van onze grootste specialismes. Hier vindt u een overzicht van eerder door ons gerealiseerde projecten. Bent u nieuwsgierig geworden? Zet de eerste stap en kom naar ons inloopspreekuur voor gratis advies. Ons inloopspreekuur is een laagdrempelige plek voor een eerste gesprek om te kijken wat wij als architecten voor u kunnen betekenen in Helvoirt. Maak een afspraak en wie weet tot snel!

Architectenbureau in de omgeving van Helvoirt gezocht?

Bouw, verbouw, renovatie: ga er maar aan staan. Om voor u een beeld te geven wat er allemaal op uw pad komt en hoe het tijdspad eruit ziet, hebben wij onze werkwijze stap voor stap uitgewerkt. Wij hanteren tijdens het traject drie hoofdfases: de voorbereiding, het ontwerp en de realisatie. Door te zorgen voor een sterk ontwerp, de juiste bouwtekeningen en vergunningsaanvragen en een kloppende budgettering laten wij uw wensen uitkomen. Kuin en Kuin is de coördinerende spin in het bouwweb. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze architect helpt u uw droomhuis in Helvoirt te realiseren.

Vrijblijvend advies

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!