Menu
Op deze pagina

Architectenbureau nabij Heesch

Als u op zoek bent naar een architect voor uw bouw, verbouw of renovatie in Heesch dan ben u bent ons aan het juiste adres. Wij nodigen u graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij met u kijken wat we voor u kunnen betekenen. In dit gesprek bespreken we de randvoorwaarden, zoals de locatie en de functie van uw huis, welke vergunningen nodig zijn, hoe het zit met uw budget en de planning en uiteraard ook wat u mooi vindt. Mocht u eerder al een moodboard hebben gemaakt of inspiratie op Pinterest hebben verzameld, neem deze dan gerust mee. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Kuin en Kuin: dé architect voor uw bouw, verbouw of renovatie nabij Heesch

Wij zijn een klein architectenbureau in de omgeving van Heesch met een grote variëteit aan opdrachten. Twee van onze voornaamste specialismes zijn de bouw en verbouw van schoolgebouwen en particuliere woningen. Hier kunt u eerder gerealiseerde projecten van ons bekijken. Kuin en Kuin realiseert gebouwen en omgevingen die inspireren en positieve energie geven. Wij onderscheiden ons van andere bureaus door onze aanpak met 3-dimensionale technologieën. Hierdoor kunt u vanaf de start van het traject al virtueel door alle ruimtes wandelen. Bent u nieuwsgierig geworden? Plan een afspraak en wie weet spreken we elkaar snel.

Van alle architecten nabij Heesch moet u bij Kuin en Kuin zijn!

Bouw, verbouw of renovatie: ga er maar aan staan. Wij hebben voor u een stappenplan op een rij gezet, zodat u weet wat er op uw pad komt en hoe het tijdspad er tijdens de bouw uitziet. Grofweg zijn er drie fases: de voorbereiding, het ontwerp en de realisatie. Onze architecten zijn er voor u en de bouw van uw huis in Heesch. Wij hebben iedere vrijdagmiddag een inloopspreekuur waar we gratis advies geven. Hier kunt u op een laagdrempelige manier een eerste gesprek met ons aangaan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Neem hier contact met ons op en wellicht tot snel.

Vrijblijvend advies

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!