Menu
Op deze pagina

Wij zijn úw architectenbureau nabij Drunen

Kuin en Kuin laat uw bouwplannen glansrijk slagen. Om dit te garanderen, nodigen wij u graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek bespreken we alle randvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld welke functies het huis moet krijgen, hoe het zit met de planning en het budget, waar u wilt gaan bouwen en natuurlijk ook wat u mooi vindt. Als u ontdekt heeft wat bij u past via Pinterest of architectuurblogs, kunnen wij samen kijken wat mogelijk is. Wij integreren uw identiteit of specifieke eisen moeiteloos in onze ontwerpen. Door goed naar uw wensen, eisen en uitgangspunten te luisteren verkennen we de mogelijkheden. Wilt u meer informatie over Kuin en Kuin of wilt u een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem dan contact met onze architect op voor de bouw van uw huis in Drunen!

Architect in Drunen gezocht? Zoek niet verder!

Ons architectenbureau zorgt voor uw bouw, verbouw of renovatie in Drunen. Wij zijn Kuin en Kuin architecten: een bureau met een grote variëteit aan opdrachten. Twee van onze grootste specialismes zijn de bouw en verbouw van schoolgebouwen en particuliere woningen. Hier vindt u enkele voorbeelden van projecten die wij gerealiseerd hebben. Ons architectenbureau is onderscheidend van andere bureaus, omdat wij vanaf de start van het traject al met 3-dimensionale beelden werken. Hierdoor kunt u virtueel door alle ruimtes heen lopen. Wij zorgen voor een sterkt ontwerp, de juiste bouwtekeningen en vergunningsaanvragen en kloppende budgettering, zodat uw droomproject realiteit wordt.

Kuin en Kuin architecten voor uw bouw in Drunen

Onze architecten hebben voor u een stappenplan gecreëerd om u een beeld te geven van wat er allemaal op uw pad komt en hoe het tijdspad eruit ziet tijdens de bouw, verbouw of renovatie van uw huis. Deze werkwijze vindt u hier en laat zien wat wij als architecten voor uw huis in Drunen allemaal doen. De drie hoofdfases in het proces zijn de voorbereiding, het ontwerp en de realisatie. Wij zetten uw ideeën en wensen om in een ontwerp en realiseren uw droomproject. Neem vrijblijvend en kosteloos contact met ons op voor het maken van afspraak of voor het verkrijgen van meer informatie.

Vrijblijvend advies

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!