Menu
Op deze pagina

Architectenbureau nabij Den Dungen

Bouwen is voor u als opdrachtgever geen alledaagse kost. Kuin en Kuin helpt u! Kritisch bewaken wij de kwaliteit gedurende het hele bouwproces. Om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we samen alle randvoorwaarden voor de bouw van uw droomhuis. Denk hierbij aan de locatie en functie van het huis, welke vergunningen nodig zijn, wat u mooi vindt en hoe het zit met de planning en het budget.  Mocht u eerder al inspiratie hebben opgedaan of bijvoorbeeld een moodboard hebben gemaakt, dan kunt u dit meenemen en dan kijken onze architecten samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw bouw in Den Dungen.

Kuin en Kuin is úw architect in de omgeving van Den Dungen

Wij zijn een architectenbureau nabij Den Dungen met een grote variëteit aan opdrachten. Twee van onze specialismes verdienen een prominente melding, namelijk de bouw en verbouw van schoolgebouwen en particuliere woningen. Wij willen met onze bouw inspireren en enthousiasmeren. Bouwen is een avontuur: laat het een mooi avontuur zijn! Op deze pagina vindt u een overzicht van eerder gerealiseerde projecten. Door ons gebruik van 3-dimensionale technologie onderscheiden wij ons van andere bureaus. Bij Kuin en Kuin kunt u vanaf de start van het traject virtueel door alle ruimtes wandelen, zodat u letterlijk ziet waar u aan bouwt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom naar ons inloopspreekuur voor gratis advies.

Onze architecten staan voor u klaar in Den Dungen

Kuin en Kuin maakt het verschil, omdat wij altijd vooruit denken. Wij vinden het belangrijk om voor u duidelijk te maken wat er op uw pad komt en hoe het tijdspad eruit ziet. In onze werkwijze kunt u precies lezen hoe het traject verloopt. Grofweg hanteren wij drie fases: de voorbereiding, het ontwerp en de realisatie. Wij zijn er als architect voor u en uw bouw in Den Dungen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend advies

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!