Menu
Op deze pagina

Úw architecten voor bouw, verbouw of renovatie in Boxtel

Kuin en Kuin architectenbureau realiseert uw droomproject in Boxtel. Wij hebben als uitgangspunt gelukkiger wonen, waarbij we omgeving, functionaliteit en esthetiek in harmonie brengen. Om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we alle randvoorwaarden, zoals de locatie en de functie van uw huis, hoe het zit met de planning en het budget, welke vergunningen nodig zijn en wat u mooi vindt. U kunt een eerder gemaakt moodboard of andere inspiratie meenemen, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Kuin en Kuin architecten nabij Boxtel

Van concept tot realisatie: ons kleine architectenbureau met een grote variëteit aan opdrachten helpt u graag met het realiseren van uw droomproject. Bouwen is een avontuur: laat het een mooi avontuur zijn!

Kuin en Kuin is een gewilde partij voor de bouw en verbouw van schoolgebouwen en particuliere woningen. Wij zorgen voor een sterk ontwerp, de juiste bouwtekeningen en vergunningsaanvragen en een kloppende budgettering. Hier vindt u projecten die wij eerder gerealiseerd hebben. Door ons gebruik van 3-dimensionale technieken die wij vanaf de start van het traject gebruiken, kunt u virtueel door alle ruimtes lopen. Dit onderscheidt ons van andere bureaus. Bent u benieuwd wat onze architect voor uw bouw in Boxtel kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Op zoek naar een architectenbureau in de omgeving van Boxtel?

Bij de bouw of verbouw van een huis komt veel op uw pad. Om u een inzicht te geven in wat u allemaal staat te gebeuren, hebben wij onze werkwijze voor u uitgewerkt. Wij hanteren grofweg drie fases: de voorbereiding, het ontwerp en de realisatie. Als architect nabij Boxtel helpen wij u uw wensen, ideeën en voorkeuren om te zetten in een ontwerp. Wij creëren en presteren met plezier, samen met u als opdrachtgever. Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom naar ons inloopspreekuur voor gratis advies.

Vrijblijvend advies

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!