Menu
Op deze pagina

Architect nabij Berlicum gezocht?

Als u op zoek bent naar architecten voor de bouw, verbouw of renovatie van uw huis in Berlicum, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kuin en Kuin laat uw bouwplannen glansrijk slagen. Wij nodigen u graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we met u alle randvoorwaarden bespreken. U kunt hierbij denken aan wat u mooi vindt, de locatie en functie van het huis, welke vergunningen nodig zijn en hoe het zit met de planning en het budget. Wij nemen uw wensen en ideeën mee en zetten dit om in een sterk en mooi ontwerp. Zet de stap en kom naar ons inloopspreekuur voor gratis advies!

Wij zijn hét architectenbureau voor uw bouw, verbouw of renovatie in Berlicum

De architect als spil in het bouwproces: wij werken integraal en omarmen de laatste technologie. Dit onderscheidt ons van andere architecten. Bij ons kunt u vanaf de start van het traject alle ruimtes virtueel bewandelen, omdat wij gebruik maken van de nieuwste 3-dimensionale technieken. Kijk hier voor projecten die wij eerder gerealiseerd hebben. Onze twee grootste specialismes zijn de bouw en verbouw van schoolgebouwen en particulieren woningen. Bent u benieuwd wat wij als architect voor u in Berlicum kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wie weer spreken we elkaar snel.

Kuin en Kuin architecten in de omgeving van Berlicum

Wat doen wij als architecten voor u? Wij begrijpen dat u graag wilt weten wat er op uw pad komt tijdens de bouw van uw huis en hoe het tijdspad eruit ziet. Om u hier een beeld van te geven, hebben wij onze werkwijze uitgewerkt, zodat u tijdens het traject weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Grofweg zijn er drie hoofdfases: de voorbereiding, het ontwerp en de realisatie. Ons architectenbureau brengt harmonie tussen omgeving, exterieur en interieur in uw woning in Berlicum. Kuin en Kuin is de coördinerende spin in het bouwweb. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: wij helpen u graag!

Vrijblijvend advies

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!